logo

Blog

Sjoerd, Yris en Amber | Ridderkerk

Al héél lang geleden had ik met Sjoerd, Amber en Yris afgesproken om een fotosessie te doen. Een paar weken geleden was het dan zover, hierbij wat foto’s van een leuke middag.
Read More

Fotosessie in het bos | Alblasserdam

Vandaag (12 mei) is het moederdag, en zoals elk jaar heb ik dan wel een aantal extra fotosessies in de agenda van mensen die graag vrolijke foto’s cadeau willen. Zo ook dit jaar, hierbij de foto’s van de familie Pisano.  
Read More

Familieshoot | Nieuw-Lekkerland

Op een zonnige zaterdagmiddag zou ik dit gezin fotograferen bij een strandje aan de Lek in Nieuw-Lekkerland. Althans, dat was de bedoeling, maar het strandje bleek tot wat minder geschikt. Gelukkig wist ik dat er iets verderop, bij Streefkerk ook een strandje was, en daar hebben we uiteindelijk deze foto’s gemaakt. Het was een gezellige middag.  
Read More

Mirthe en Aniek | Alblasserdam

Deze week heb ik een nieuwe lens aanschaft (Een Sigma 35mm f/1.4, om precies te zijn). Deze wilde ik even goed uittesten en daarvoor plaatste ik een oproepje of facebook. Binnen een half uur reageerde Aniek en zo planden dezelfde avond nog een korte shoot. En die lens? Die doet het hartstikke goed!  
Read More

Fotosessies | Alblasserbos bij Papendrecht

Op 30 maart organiseerde ik een dag vol fotosessies in het Alblasserbos bij Papendrecht. Elke fotosessie duurde driekwartier, tegen het gereduceerde tarief van €50,-. Het was best een succes, want ik zat helemaal volgepland. Hierbij wat resultaten.  
Read More

Renske | Alblasserdam

Begin februari deed ik een korte fotoshoot met Renske. Eigenlijk was het nog best koud, maar toch is dat niet op de foto’s terug te zien. Renske, het was erg gezellig!  
Read More